Nyheter

Hem Hem Tjänster Tjänster Nyheter Nyheter Bilder Bilder Videos Videos Kontakt Kontakt © Pro Streaming Sweden AB 2016

Ny slowmotion

Vi har investerat i en ny slowmotionmaskin. Det är en 3-kanals LGZ som klarar av både 720P samt 1080i.

Ny närbildsoptik

Vi har köpt in en Canon J-33 närbildsoptik som kopplas ihop med en av våra stora P2kameror. Tillsammans med ett stadigt Sachtlerstativ blir det en mycket bra närbildslösning.  

Nya kameror

Vi har köpt in 5 nya Panasonic P2-kameror som dels ska användas som huvudkamera men de kan dessutom kopplas ihop med vår trådlösa Länk.

Bildmixerpanel

För att ännu enklare kunna bildproducera en sändning har vi köpt in en bildmixerpanel till vår 2 M/e bildmixer..  
Snett bakom bildproducenten sitter slowmotionoperatören på en egen plats. Ljudlyssning för att säkerställa att rätt ljud kommer in med bilderna finns infälld i arbetsbänken. Här finns även 4-trådspanel för kommunikation med fotografer samt övriga teamet.
I mitten, framför den stora 4k- skärmen, sitter bildproducenten. Till skillnad mot den mindre HD1 har alla arbetsplatserna i bussen en egen 4-trådspanel vilket underlättar arbetet. Plats för grafiker till vänster om bildmixern. CG Extremekort i datorn som har fullversioner av bl a Photoshop. Dessutom speciellt program för att göra grafik till sport. Även Caspar CG finns installerat. Till höger om bildproducentplats finns kamerakontroll.
Bakom bildproducenten finns ljudrummet. En stor ljudmixer och bra högtalare ger ljudteknikern en bra arbetsmiljö. Här finns även styrdator och ljudnivåjusteringspanel för intercomanläggningen. En bra slutlimiter ser till att nivåerna ut från bussen håller sig på rätt nivå.

Ny Större OB-buss i HD.

På bilden ser vi vår nya HD-buss på premiärsändningen från T3 Center. Den erbjuder arbetsplatser för upp till 6 personer med gott om plats för alla. Dessutom stort packutrymme med egen ingång. Fullt utrustad med 3 AC- enheter samt hydraliska stödben. Dessutom har den 7 motordrivna vindor bak och stabiliserad ström. Bussen har 5 fullstora Panasonic kameror som kopplas till bussen med hjälp av fiber. Ny 40*40 router med patchpanel samt en 49 tums 4k-skärm som multiviewer. En del av produktionerna är: Världsungdomsspelen Göteborg, inramning Bauhaus Athletics samt Björklövens hemmamatcher i Hockeyallsvenskan.
Många nyheter på gång
E-post: htl@prostreaming.se Mobil: +46 70 320 85 30
Nyheter Nyheter Sweden